Jannie Benedictus 
Dagvoorzitter

Jannie Benedictus is journalist en werkt als moderator en dagvoorzitter. Zij schrijft veel over diversiteit in de top van organisaties en bedrijven. Als hoofdredacteur van verzekeringsplatform am: zette zij zich bijvoorbeeld in voor meer diversiteit in de verzekeringswereld. En vorig jaar bevroeg zij in een serie voor dagblad De Stentor wekelijks een bedrijf kritisch over hun man-vrouw verhouding. ‘Als puntje bij paaltje komt, wordt toch vaak voor het vertrouwde profiel gekozen. Jammer, want bedrijven doen daarmee ook zichzelf tekort.’

Esther Mollema
Algemeen directeur en oprichter van Direction en HPO Center

Met haar praktisch toepasbare kennis, humor en  ervaring is Esther Mollema een veelgevraagd adviseur en spreker. Ze reist de wereld rond om haar inzichten over succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO), Inclusie & Diversiteit en Onbewuste Vooroordelen te verzamelen en te delen.  
Esther gelooft dat de kracht van organisaties ligt in de individuele verschillen tussen medewerkers. Zij leert je hoe je diversiteit en inclusie inzet voor betere financiële en strategische resultaten.
Van Esthers hand verschenen inmiddels vier boeken over High Performance, Onbewuste Vooroordelen en Inclusie. TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Karin Sluis 
Oud algemeen directeur Witteveen+Bos

Vanwege een fascinatie voor de Golden Gate Bridge ging Karin Sluis naar Delft om Civiele Techniek te studeren. Direct daarna startte zij in 1989 haar loopbaan bij advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos. Van 2013 tot eind 2020 was zij algemeen directeur van Witteveen+Bos, een periode waarin zij duurzaamheid, digitalisering en diversiteit op de agenda zette. Momenteel is zij o.a. lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur en toezichthouder bij hogeschool Saxion. Daarnaast zet zij zich vanuit Witteveen+Bos in voor het ontwikkelen van duurzame beleggingen: ‘want het zou toch fantastisch zijn als alle beleggingen niet alleen financieel rendabel maar ook écht duurzaam worden, zowel voor mens als planeet’.

Eveline Buter
Huidige directeur Witteveen+Bos

Eveline Buter heeft civiele techniek aan de TU Delft gestudeerd, is sinds 15 jaar werkzaam bij Witteveen+Bos en eind 2020 toegetreden tot de directie. Eveline heeft bijna 10 jaar werkervaring in het buitenland, waaronder 5 jaar vestigingshoofd in Jakarta, en leidde de afgelopen zes jaar de Product-Markt-Combinatie (PMC) Industrie en Energie. Eveline zet zich in voor het versnellen van de energietransitie, onder andere door als brancheambassadeur bij Koninklijke Nlingenieurs partijen te verbinden: ‘De expertise die we als ingenieurs in huis hebben - altijd met oog voor de integrale opgaven en het totaalplaatje van de omgeving en alle stakeholders, voegt waarde toe aan de besluitvorming. Daar zit nog veel potentie om te versnellen en daar wil ik de komende jaren graag verdere stappen in zetten.’ Binnen Witteveen+Bos was ze één van de initiatiefnemers om het onderwerp diversiteit, inclusiviteit en shared impact op de agenda te krijgen. "Het inzicht dat je tot betere besluiten komt als je verschillende perspectieven erbij betrekt bleek ook voor dit onderwerp een gamechanger"

Mirjam Heuvelman
Huidige directeur Inkoop en Contractmanagement Rijkswaterstaat

Mirjam Heuvelman is sinds 1 mei 2019 directeur Inkoop en Contractmanagement bij Rijkswaterstaat, onderdeel Programma’s, Projecten en Onderhoud. Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) is een van de 6 landelijke organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat. PPO werkt aan het onderhoud van rijkswegen, vaarwegen, bruggen, waterkeringen en sluizen en de bedieningsinstallaties in heel Nederland. De directie ICM is verantwoordelijk voor het inkoop en contractmanagementproces van dit onderdeel van RWS, maar ook voor RWS onderdeel Verkeer en Watermanagement (o.a. zout en bergingen) en de Rijksrederij. Mirjam maakt zich persoonlijk sterk voor diversiteit binnen Rijkswaterstaat en in de GWW-sector. Dat doet ze door het onderwerp bespreekbaar te maken en collega’s en marktpartijen uit te dagen na te denken over wat zij doen om een betere afspiegeling van de maatschappij te zijn. Naast haar functie als directeur heeft Mirjam o.a. de thema’s Duurzaamheid, Vitale infrasector en Contractmanagement in haar portefeuille. Ze voert ook een deel van de leveranciersgesprekken namens Rijkswaterstaat en heeft zitting in de Taskforce Infra. Voordat Mirjam bij Rijkswaterstaat aan de slag ging werkte ze bij Nuon/Vattenfall. In 2001 startte zij bij NUON als bedrijfsjurist. Sinds 2007 bekleedde zij bij NUON/Vattenfall verschillende (internationale) managementfuncties, waaronder de rol van bestuurssecretaris van Nuon Energy. In 2013 stapte ze binnen Vattenfall over naar de afdeling inkoop. Bij deze internationale afdeling heeft ze diverse leidinggevende rollen vervuld. Mirjam Heuvelman studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht.